8 de juny del 2023

El C.A. Baleària Diànium organitza dos campionat més el proper cap de setmana

10-06-2023. Dissabte que ve, el C.A. Baleària Diànium organitzarà dos campionats més en la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia. Com sempre, l'organització d'aquests campionats serà possible gràcies a la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia i dels voluntaris del club.

En la jornada del matí, tindrà lloc el campionat provincial sub14. Segons l'horari, que encara és provisional i pot tindre canvis, la competició començarà a les 9 del matí amb les proves de marxa i llançament de martell i acabarà sobre les 14:00 amb la javelina femenina.

A la vesprada, serà el torn del campionat autonòmic sub16, que començarà a les 15:30 amb les proves de martell masculí i pexa femenina i acabarà una mica abans de les 19:00 amb les proves d'obstacles.

Aquestes competicions són ja de les últimes del calendari provincial i autonòmic. Després només quedaran alguns autonòmics individuals i els campionats d'Espanya.

El lliurament de medalles es farà paulatinament, tal com vagen acabant les diferents proves, però la majoria tindran lloc cap al final de cadascuna de les competicions.