4 de juny del 2023

Campionat d'Espanya per equips absolut Lliga 2a divisió femenina a Dénia
Maria Berruti mínima en 400m tanques per al Campionat d'Espanya Sub18

04-06-2023 Diumenge passat es va celebrar a Dénia un dels encontres de la final B del Campionat d'Espanya per equips absolut Lliga de Segona Divisió femenina, organitzat pel C.A. Baleària Diànium. Aquesta ha sigut la primera vegada que s'organitza un Campionat d'Espanya a la pista d'atletisme de Dénia.

L'equip femení absolut del C.A. Baleària Diànium s'ha classificat per a aquesta competició per tercer any consecutiu, gràcies a que la quantitat d'atletes del club i el nivell ha augmentat molt els últims anys. Es tracta d'un equip molt jove que de segur seguirà sent cada any millor.

És de destacar la mínima aconseguida per Maria Berruti León als 400m tanques per al Campionat d'Espanya Sub18 d'aire lliure que tindrà lloc a Gijón el pròxim mes de juliol. També cal remarcar les primeres posicions aconseguides per Ivy Van Baal en els 100m tanques, Érika Miralles Cots en salt d'alçada i Marta Pérez Sapena en els 1500m llisos.

Les 19 xiques de l'equip absolut del C.A. Baleària Diànium van realitzar un paper impecable, moltes d'elles aconseguint marca personal en les seues proves. Hi van participar:

4:11.82 813

El gran equip de voluntaris va permetre que el campionat es desenvolupara d'una forma excel·lent.