24 de juny del 2023

Campionat d'Espanya Individual Sub16 a La Nucia
Marco García 6é d'Espanya en 1500m obstacles i Daniel Barrera semifinalista en els 100m llisos

24-06-2023 Dissabte passat va tindre lloc a l'Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucia el Campionat d'Espanya Individual Sub16, on van participar dos atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium, que s'havien classificat aconseguint la marca mínima que demanava la Real Federació Espanyola d'Atletisme.

Marco García Torres que havia guanyat el Campionat autonòmic fa dues setmanes que va tindre lloc a Dénia, va realitzar una carrera impecable en els 1500m obstacles, va fer 4:31.11, millorant la seua marca personal i aconseguint una excepcional 6a posició al Campionat d'Espanya. Marco va mostrar una gran determinació durant la cursa i va aconseguir una posició d’alt valor, en la seua primera participació en un campionat d’Espanya.

Daniel Barrera Sala que portava unes setmanes amb unes molèsties, no va poder donar el seu 100% però malgrat això, va aconseguir passar a semifinals. Les eliminatòries van tindre lloc pel matí, on amb molt d'aire en contra, Daniel va aconseguir una marca de 11.67s que li permetia el pas a semifinals. A l'inici de la vesprada, en la semifinal, Daniel es va  tornar a ressentir de les molèsties i va fer una marca de 12.29s, aconseguint la posició 24 del campionat.