1 de maig del 2007

Dénia organitzarà la primera jornada del Campionat Autonòmic d'Equips Infantil i Cadet
Hi participaran els equips femenins infantil i cadet del C.A. Diànium

El proper dissabte, 5 de maig, de matí, tindrà lloc a la pista d'atletisme del Poliesportius Municipal de Dénia la primera jornada del Campionat Autonòmic d'Equips de les categories infantil i cadet. La jornada començarà a les 11:00 del matí amb les proves de 3000 m. l. cadet i els concursos de pes, triple salt i martell; més tard es faran les curses de tanques (300 m per a cadets i 220 per a infantils), les curses de velocitat (100 m per a cadets i 80 m per a infantils) i el 1000 per a infantils; i acabarà sobre les 2:00 amb els relleus (4x100 pera cadets i 4x80 pera infantil)

El nostre club ha aconseguit classificar els equips femenins entre els millors equips infantils i cadets del País Valencià. Aquesta classificació no ha sigut fàcil, perquè no van poder participar en el campionat provincial per equips, ja que va coincidir amb els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta; però la Federació va reservar 2 de les 8 places d'aquest Campionat Autonòmic per a equips que no van poder participar en els provincials. Per tal de classificar-se, les nostres atletes han hagut d'acreditar unes bones marques individuals en totes les proves atlètiques de la categoria i per fi han estat seleccionades per la Federació.

En infantil femení, les nostres atletes s'hauran d'enfrontar als equips del Benacantil Puerto de Alicante, Torrevella, València Terra i mar, Guadassuar i els dos equips que presenta Diputació de Castelló. En cadet femení, a part del C.A. Diànium, s'han classificat Torrevella, Crevillent, Playas de Castelló, Vinaròs, La Ribera, València Terra i Mar i Xàtiva.

El Campionat Autonòmic es completarà els propers dies 26 de maig i 2 de juny amb les altres dos jornades que es celebraran a Castelló i Gandia, respectivament.