26 de maig del 2007

Alejandro Puig, medalla d'or en el Míting Internacional de l'Hospitalet de Llobregat


Dissabte passat, 26 de maig, Alejandro Puig va participar en el II Míting Internacional ISS per a atletes discapacitats, en l'Hospitalet de Llobregat, un míting ple d'atletes d'èlit del més alt nivell de l'atletisme adaptat, molts d'ells, com Alejandro, becats per l'ADO (Associació d'Esports Olímpics, impulsada pel Comité Olímpic Espanyol, el Consell Superior d'Esports i Televisió Espanyola) amb l'objectiu d'aconseguir participar en els Jocs Olímpics de Pequín, de l'any que ve, i obtindre els millors resultats possibles.


Alejandro va participar per primera volta en la prova de 400 m l, com a part de l'entrenament de les seues especialitats, que són els 100 m l i els 200 m l. Així i tot, va obtindre una molt bona tercera posició amb un temps de 58,02 s. Però el millor resultat el va obtindre en la prova de 100 m l, on va obtindre la medalla d'or de la competició i el que és més important, va aconseguir baixar la seua marca en 5 centèsimes de segon, deixant-la en 16,85 s.

La propera cita d'Alejandro serà els dies 2 i 3 de juny, al Campionat d'Espanya que es disputarà a Albacete i on participarà en els proves de 100 m l i 200 m l.