26 de maig del 2007

C.A. Diànium. Campionat autonòmic d'equips. 2a jornada.

26-05-07. Dissabte passat, es va celebrar a València la segona jornada del campionat autonòmic d'equips infantil i cadet on, com sabeu, el Club d'Atletisme Diànium Pavasal-Travermed-Baleària-Iscomar va classificar els dos equips femenins, infantil i cadet.

És de destacar la gran il·lusió que posen les xiquetes del nostre club en participar en aquest campionat i aconseguir el màxim nombre de punts que poden, per a l'equip, encara que moltes voltes es veuen obligades a participar en proves que no són de la seua especialitat, i és que cada una de les proves que es fan en cada jornada han de ser fetes per una participant diferent i no sempre, els nostres entrenadors poden aconseguir una especialista per a cada prova.

En categoria infantil, es van disputar 7 proves, 6 individuals i un relleu; destaca la victòria de Tiffani Kelleway en 3000 ml amb un temps d'11:12, amb un gran avantatge sobre la segona classificada. Tiffany va fer tota la cursa destacada, en solitari. Camila Lovell va obtindre la 3a plaça en la prova de salt de perxa, amb un salt d'1,60, en la seua primera participació en aquesta especialitat. Aina Fornés, en salt d'alçada, amb un salt d'1,31 també va obtindre el 3r lloc. Alba Sánchez, en 80 m tanques va obtindre el 4t lloc, amb un temps de 15,97 s, millorant la seua marca personal. Marina Crespo, en llançament de disc va obtindre una 5a plaça amb un llançament de 10,20 m; i Diana Caminal, en 150 m llisos, va aconseguir el 6è lloc amb un temps de 22,56 s. L'equip de relleus 4x80, format per Diana, Camila, Alba i Aina van arribar a meta en 4a posició, però van ser desqualificades per fer un pas de testimoni fora de zona, que les va privar d'obtindre 4 punts en aquesta prova.

Després de les dues primeres jornades, les nostres xiquetes infantils es troben en posició d'obtindre la medalla de bronze, ja que encara que es troben en 4t lloc, amb 51 punts, després del Diputació de Castelló A, amb 85 punts, el València Terra i Mar amb 73 i el Diputació de Castelló B amb 60, aquest últim equip no opta a medalla ja que és del mateix club que el primer i la reglamentació del campionat no ho permet. Darrere de les nostres atletes es troba l'equip de Guadassuar amb 41 punts i el de Sant Joan amb 34. L'equip del Benacantil d'Alacant, que ja ocupava l'última plaça després de la primera jornada, en València va ser desqualificat de la competició per no haver participat en algunes proves.

En categoria cadet, es van disputar 5 proves individuals i un relleu. Eloise Taylor va obtindre la 2a plaça en 300 m llisos, amb un temps de 44,50 s. L'equip cadet va obtindre dos 3rs llocs: Gessamí Bordes en salt d'alçada amb un salt d'1,41, millorant la seua marca personal i Llúcia Sánchez en llançament de disc amb un llançament de 26,10 m. I també dos 5ens llocs: Paula Moreno en 1000 m llisos amb un temps de 3:33 i Bea Ferrer en 100 m tanques, amb un temps de 21,59 s. L'equip de relleus 4x100, format per Bea, Cristina Bertomeu, Eloise i Gessamí va obtindre la 3a plaça amb un temps de 56,86 s.

L'equip cadet femení del C.A. Diànium està en aquest moment en 3a posició amb 44 punts, després del Playas de Castelló, amb 68 punts i el València Terra i Mar, amb 54. Després de les nostres atletes es troben l' E.M. Torrevieja amb 36 punts, el C.A. La Ribera, amb 37, i el Xàtiva amb 27.

La tercera jornada, amb què es decidirà el campionat autonòmic d'equips infantil i cadet, tindrà lloc dissabte que ve, 2 de juny, el la pista d'Atletisme de Gandia.