12 de maig del 2007

C.A. Diànium al Campionat autonòmic infanitl i cadet

Tiffany Kelleway, campiona
Aina Fornés, Cristina Bertomeu i Llúcia Sánchez, subcampiones

12-05-07. El dissabte al matí es va celebrar en les pistes de Castelló la primera jornada del Campionat Autonòmic Infantil. Els resultats dels atletes del Club d'Atletisme Diànium van ser excel·lents.
Tiffany Kelleway campiona autonòmica en la prova de 3.000 metres, amb una millor marca personal de 10'51", que és la millor marca obtinguda en la seua categoria de tota Espanya, amb la qual es col·loca en el primer lloc del rànquing nacional.
Yasmin Kelleway va participar en la prova de 3.000 metres llisos quedant en el cinquè lloc amb una millor marca personal de 12'11".
Miquel Piera i Raul Bertomeu van participar en la prova de 3.000 metres, una cursa tàctica on els favorits de la prova van preferir controlar-se, amb la qual cosa la cursa va ser lenta. Miquel va obtindre el quart lloc amb una marca de 11'17" i el vuitè lloc per a Raúl amb una millor marca personal de 11'49". Raúl també va participar en la prova de javelina obtenint la 11ª plaça amb una marca de 18,75 m.
Aina Fornés, subcampiona autonòmica en 500 metres, amb una millor marca personal de 1'24"7, a només 2 dècimes de segon de la primera. Aina va participar també en la prova de llargada i va quedar l'11a amb un salt de 4.18 m.

El dissabte a la vesprada es va celebrar la primera jornada del Campionat Autonòmic Individual Cadet en les pistes de Vinaròs, els resultats van ser els següents:
Llúcia Sánchez subcampiona autonòmica en pes amb un llançament que va millorar la seua marca personal 10,44 a 10,92 m.
Cristina Bertomeu subcampiona autonòmica en martell amb un llançament de 30,59 m només superada per la campiona, una atleta del Playas de Castelló, que té la millor marca a nivell nacional.
Eloise Taylor va participar en la prova de 300 metres va aconseguir la quarta plaça amb una marca de 44"6
Marc Pastor va participar en la prova de 1.000 metres, on va haver un nivell molt alt i va aconseguir el 16è lloc amb una marca de 2'59", lluny de la seua marca personal.
Paula Moreno va participar en la prova de 1.000 metres en la qual va millorar la seua marca personal 3'34" a 3'28".
El proper dissabte es completaran aquests dos campionats autonòmics amb les segones jornades que tindran lloc l'infantil a Gandia i el cadet a Torrent.