5 de maig del 2007

C.A. Diànium al Campionat autonòmic juvenil
Benita Breiter, campiona autonòmica de 2.000 m obstacles

05-05-07. Dissabte passat 5 de maig es va celebrar el Campionat Autonòmic Individual de la categoria Juvenil, en les pistes d'Elx, els atletes del Club Diànium van obtindre bons resultats:

Benita Breiter, campiona autonòmica en la prova de 2.000 m obstacles, amb una marca de 8'07".
Javier Moll, medalla de bronze en la prova de 100 m llisos i 4t en salt d'alçada.
Christian Escribano va realitzar una brillant carrera de 800 metres lluitant en el grup de cap i va obtindre el 5è lloc, amb una millor marca personal de 2'08"53.
Carles Miralles va participar en la prova de 800 metres i va obtindre la 11a plaça amb una marca de 2'18".
Mireia Pérez va participar en la prova de 200 metres llisos i va obtenir la 4a plaça; i en els 100 metres va quedar la 2a de la seua sèrie; no va poder millorar la seua marca personal a causa del vent en contra.
Nadine Maschauer que entrena a Dénia, amb els atletes del Diànium, va obtenir la medalla de plata en la prova de 100 metres, amb una marca de 13"39 i la medalla de bronze en la prova de 200 metres amb una marca de 26"87