5 de maig del 2007

Campionat Autonòmic d'Equips infantil i cadet


Resultats complets de la jornada

05-05-07. Dissabte, dia 5, de matí, es va disputar al Poliesportiu Municipal de Dénia la primera jornada del Campionat Autonòmic Infantil i Cadet d'Atletisme per Equips. El Club d'Atletisme Diànium Baleària-Pavasal-Travermed-Iscomar participava amb dos equips femenins, infantil i cadet. En les dues categories, els equips favorits van complir els pronòstics. Com era d'esperar, els equips de València i Castelló es van distanciar ràpidament de la resta d'equips. Les nostres aspiraven a la tercera plaça i de moment, a la fi de la primera jornada, ho estan aconseguint i en el cas de les cadets, amb clares opcions de millorar-la. En aquesta jornada, en les dues categories es van disputar 7 proves, 6 individuals i una de relleus.

Quant a les nostres atletes, en infantil femení, destaca la victòria d'Aina Fornés en 1000 m l, amb un esprint final d'infart, amb només 3 centèsimes de segon d'avantatge sobre la segona, del Guadassuar. En una cursa tàctica, Aina va fer 3:24.63. Camila Lovell va aconseguir la 3a plaça en triple salt. Amb un salt de 8.88, Camila va quedar a pocs cm de millorar la seua marca. També va quedar tercer l'equip de relleus 4x80, amb un temps de 46.43. El 4t lloc d'Alba Sánchez en 220 m tanques amb 38.91, encara que no va millorar la seua marca personal, també va aportar uns bons punts per a l'equip. Van completar l'equip infantil femení del C.A. Diànium Diana Caminal, 7a en pes amb 4.95, Laia Far, 7a en martell amb 10.15, Sarah Webster, 6a en 80 m l amb 11.78 i Marina Crespo que va participar en l'equip de relleus, juntament amb Diana, Sarah i Aina.

En cadet, el millor resultat aconseguit per les nostres atletes va ser el 2n lloc de Cristina Bertomeu en martell, amb un magnífic llançament de 32.21 que millora la seua marca personal. Uns bons resultats també el tercer lloc aconseguit per Llúcia Sánchez tercera en llançament de pes, amb una marca de 10.19 tot i que no va poder millorar la seua marca personal i el tercer lloc aconseguit per l'equip de relleus 4x100 amb 55.75. Els 4t llocs de Paula Moreno en 3000 m l amb 13: 18.16 , Beatriz Ferrer en 300 m tanques amb 55.29 i Gessamí Bordes en 100 m l amb 13.42 van representar un punts també valuosos per a la classificació de l'equip. Completen la participació del Diànium Raquel Llobell, 5a en triple salt amb 7.33 i Eloise Taylor que va participar en l'equip de relleus amb Beatriz, Cristina i Gessamí.

En infantil femení, el València Terra i Mar i el Diputació de Castelló A van aconseguir 3 victòries cadascun; només el C.A. Diànium els va poder furtar la victòria en 1000 m l. Després d'aquestes 7 proves, encapçala la classificació provisional l'equip Diputació A amb 43 punts, seguit de prop pel València Terra i Mar amb 38. Una mica més arrere, vénen el Diputació B amb 31 i el Diànium amb 25. Encara que estan en el 4t lloc, les nostres atletes estan en posició de pòdium ja que el Diputació B no opta a medalles per ser del mateix club que el Diputació A.

En cadet femení, lidera la classificació l'equip del Playas de Castelló amb 34 punts, seguides pel València Terra i Mar amb 25 i el Diànium amb 24. Les nostres atletes tenen clares opcions d'aconseguir la medalla de plata.

Aquest campionat autonòmic d'equips es completarà amb la 2a jornada, que tindrà lloc a Castelló el dia 26 de maig i la 3a jornada, el dia 2 de juny a Gandia.