19 de maig del 2007

C.A. Diànium al Campionat autonòmic infanitl i cadet
Aina Fornés i Eloise Taylor campiones autonòmiques

19-05-07. El dissabte 19 de maig, de matí es va disputar a la pista d'atletisme de Gandia la segona jornada del campionat autonòmic infantil individual d'aire lliure.
Aina Fornés i Català va guanyar la cursa de 1.000 m.l. amb un temps de 3.15.3 amb la qual va obtindre el títol de campiona autonòmica
Manel Mas Monsonís va particiapr en la prova de llançament de martell, on va obtindre el 5è lloc amb un llançament de 21.81 m i en la prova de llançament de pes, 12è amb 7.50 m.
Alba Sánchez Llull va obtindre la 7a posició en la cursa de 1.000 m.l. amb un temps de 3.29.1 millorant la seua marca personal; també va particiapr en 220 m.tanques amb un temps de 38.02 s.
Marina Crespo Fernández també va participar en la prova de 1.000 m.l. on va obtindre la 8a plaça amb un temps de 3.30, la seua millor marca personal; també va participar en 220 m. tanques on també va millorar la seua marca personal amb 40.45 s.
Raúl Bertomeu Sánchez va córrer 150 m.l. en 22.17 s, millorant la seua marca personal i obtenint el 5è lloc de la seua sèrie; també va fer salt d'alçada amb un salt de 1.10 m.
Laia Far Noguera va fer llançament de martell; va fer 13.94 m i va millorar la seua marca personal en quasi 2 metres.

El mateix dissabte, de vesprada es va celebrar a Torrent la segona jornada del Campionat autonòmic cadet.
Eloise Taylor va guanyar la cursa de 600 m.l. i va obtindre el títol de campiona autonòmica
Cristina Bertomeu Sánchez va participar en la cursa de 600 m.l. amb un temps de 2.02 molt per baix de la seua millor marca personal; cal dir que van córrer 23 atletes en una mateixa sèrie vergonyós per a un autonòmic igual com la setmana passada en el 500 m.l. infantil femení.
Paula Moreno Marx va participar en la cursa de 3.000 m.l.
En un control absolut, Vicente Costa va participar en la cursa de 100 m.l. amb 11.59 s, la seua millor marca personal.