15 de juny del 2008

Campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques

Carlos Heredero Díez, campió d'Espanya de 600 en el Campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques del CSD, bronze en el relleu de 4x300 i subcampió d'Espanya per seleccions


14/15-06-08. El passat cap de setmana, Carlos es va desplaçar a la localitat murciana d'Águilas per a participar en aquest campionat amb la selecció autonòmica acompanyat pel seu entrenador Juan Vicente Moreno que va ser designat també com un dels tècnics responsables d'aquest equip.

La participació de Carlos va ser d'allò més exitosa, el dissabte al matí va prendre part en la primera semifinal de 600 m llisos, assolint el pas a la final amb gran autoritat, guanyant la seua sèrie i controlant en tot moment la carrera amb la finalitat de no gastar més forces de les necessàries i clasificant-se amb el quart temps de tots els participants, amb 1:28,96.

El diumenge es va disputar la final i en aquesta ocasió Carlos va traure a la pista la seua condició de Campió d'Espanya de pista coberta i en una final que va controlar des del principi, deixant el pes de la carrera als seus rivals durant els 200 primers metres per a imposar el seu ritme en el pas per la meta i finalitzant una última volta molt bona que li va dur a imposar-se a tots els seus rivals, aconseguint aquest Campionat d'Espanya i millorant la seua marca personal amb 1:25,80 que l'afiança en la primera posició del rànquing nacional de la distància, per a deixar al segon classificat a un segon de distància.

Poc despéss va participar en el relleu de 4x300 m llisos i al costat dels seus companys de selecció va assolir la tercera plaça i medalla de bronze, a tot açò cal sumar la segona posició de la selecció valenciana únicament superats per la selecció catalana.

Ara a Carlos li queda per davant el criterium nacional cadet en Majadahonda, on assistirà convidat per la Federació Espanyola i el Campionat d'Espanya Federat que es celebrarà a Lugo el pròxim mes d'octubre.