14 de juny del 2008

Dani Cano, campió autonòmic júnior de 800 m llisos

14-06-08. Dissbte passat, es va celebrar a la pista d'atletisme de Castelló el Campionat Autonòmic Júnior. Del Club d'Atletisme Diànium va participar Dani Cano en la prova de 800 m llisos i va guanyar el campionat autonòmic amb una certa comoditat i amb una bona marca, 1:59. Però Dani va acabar la competició amb un sabor agredolç, ja que a pesar d'haver aconseguit el campionat autonòmic, no va poder millorar la seua marca, que està en 1:57 i es queda a les portes d'aconseguir la mínima d'1:56 per al campionat d'Espanya júnior que es celebrarà a Vitòria el proper cap de setmana. No obstant, li queda encara la possibilitat que li siga acceptada la participació, ja que la seua marca és molt pròxima a la mínima, depenent del nombre total d'atletes de la categoria que hagen acreditat la marca mínima.