21 de juny del 2008

Emilio Vizcaya, subcampió autonòmic absolut de 5000 m llisos

21-06-06. (Tododeporte)
L'atleta del Verger del C.A. Diànium Emilio Vizcaya ha aconseguit el subcampionat autonòmic absolut disputat a Castelló, en la distància de 5000 m, amb una marca de 14:32, quedant a només 8 dècimes del seu millor registre aconseguit a l'any 2000.
El corredor de la Marina Alta, només va ser superat per l'independent Abderraman Chmaitti que va registrar 14:27. Tercer classificat va ser Alejandro Llamazares del Delta Evasión, amb una marca de 14:48.
La prova, des del seu començament, va ser dominada per dos atletes marroquins. El km 3 va ser molt lent, encara que a partir d'aquí el del Verger va canviar el ritme, realitzant els dos últims quilòmetres més ràpids, arribant a meta segon classificat.
L'atleta ha sigut convocat per al Campionat d'Espanya per Federacions d'Oviedo, però les 14 hores amb autobús, una autèntica pallissa, l'han dut a desistir.
El corredor de Gata Mohamed Said, guanyador en les dues passades edicions, també va participar, encara que aquesta vegada va haver d'abandonar en el km 3.