7 de juny del 2008

Volta a peu d'Ondara

Emilio vizcaya i Maxine McKinnon, guanyadors en la volta a peu d'Ondara
Juan Martínez, Maria Perelló, Vicent Ivars i Cristina Bertomeu vencen també en les seues categories

07-06-08. En la X Cursa Popular d'Ondara que es va disputar el passat dissabte, els corredors del Diànium Emilio vizcaya i Maxine McKinnon van continuar fent de les seues i van ser els guanyadors absoluts de la cursa.
Emilio va fer els 9,6 km en 31:36, amb quasi un minut d'avantatge respecte al segon classificat, Juan Antonio Fernández, del Benidorm. Maxine va ser també la guanyadora, no només en la seua categoria veterans B, sinó també la guanyadora absoluta de totes les dones. Va fer la cursa en 36:55, amb més de 4 minuts d'avantatge sobre la segona classificada, que va resultar ser la guanyadora de la categoria sènior femení, Sandra Díaz, del C.A. La Rabosa.
També Juan Martínez va poder endur-se un trofeu de campió, en aquest cas, en la categoria veterà A masculí, amb un temps de 34:10. Uns altres corredors destacats del Diànium van ser Vicente José Mas Leyda, 5è classificat de la general, amb un temps de 33:07 i Perfecto Puig en 19a posició amb 34:55.
També van participar en la prova reina, per part del nostre club Jordi Jorro Ramon, Vicente Pedrós Piera, Dionisio Cheli Ferrer, Francisco J. Sánchez Soriano, Eduardo Muñoz Pedreño, Jose Miguel Carpi Sesé, Tomas Hidalgo Iturralde, Tony Woodall, Marc Pastor Alemany, Vicent Fornés i Oller, Pedro Picazo Alcantud, Jaime Ramón Avargues Ivars, Lluïsa Miralles Ivars i Mila Porcar Pons.

En les categories menors, el Diànium va obtindre 3 primers llocs i 2 segons. Van ser Maria Perelló Pérez primera en aleví femení, Vicent Ivars Ivars primer en infantil masculí, Cristina Bertomeu Sánchez primera en cadet femení, Enrique Carpi Tamayo segon en aleví masculí i Malena Vázquez Martin segona en aleví femení.
Altres atletes que van representar al Diànium en les curses menors van ser Marina Collado Saenz de Jubera, Adrian Carpi Tamayo, Lua Fernández Garcia, Louis Vincent Thornton, Patricia Mas Monsonis, Miquel Piera Sendra, Raul Bertomeu Sánchez, Saul Diaz Expósito, Alba Sánchez Llull i Gina Louise Thornton.