5 de febrer del 2011

Aina Fornés campiona provincial absoluta de 400 m llisos
Emma Durut subcampiona provincial aleví de 1000 m llisos

05-02-2011. Dissabte passat de matí, a Onil, es va disputar el campionat provincial aleví. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar Emma Durut, que va quedar en segona posició, subcampiona provincial, en la prova de 1000 m llisos, amb una millor marca personal de 3:41,63.

De vesprada, també a Onil, es va disputar la segona jornada del campionat provincial absolut de la temporada de pista coberta.

Aina Fornés va participar en la prova de 400 m llisos; era la primera vegada que feia aquesta distància i va fer una marca de 1:00.35 que li va valdre obtindre el títol de campiona provincial absoluta i obtindre la marca mínima per a participar en el campionat d'Espanya juvenil. També va participar en la prova de llançament de pes; va quedar 5a amb una marca de 6.59 m.

Cristina Bertomeu va participar en la prova de llançament de pes; en la primera vegada que participava en aquesta prova va quedar en 4a posició amb un llançament de 7.15 m. També va participar en la prova de 400 m llisos, quedant en 6a posició provincial.

Raúl Bertomeu es va estrenar en la prova de 200 m llisos amb molt bona marca, 24,93 s

Saúl Díaz va fer també 200 m llisos amb una marca de 26,54 s

En un control absolut de 1000 m llisos, l'atleta cadet Jonasz Durut va quedar en 10a posició absoluta amb una marca de 2:54,59, quedant-se a pocs segons d'aconseguir la mínima per al Campionat d'Espanya.