27 de febrer del 2011

Maxine McKinnon primera en la Mitja Marató Internacional de Torrevella

27-02-2001. Diumenge de matí, es va disputar el Medio Maratón Internacional de Torrevieja amb la participació de 1600 corredors. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium hi va participar Maxine McKinnon, que va quedar campiona en la seua categoria de veteranes, i 4a de la classificació general femenina. A pesar que el circuit estava homologat, un error en el vehicle que marcava la carrera va fer que corregueren 652 m més dels 21097 que marca la mitja marató; Maxine va fer la distància en un temps de 1:23:05, a un ritme de 3:48 el km. Maxine es sentia molt satisfeta pel ritme amb què va poder fer la cursa, dins de la seua preparació, que juntament amb la seua entrenadora Ana Casares, han preparat per a córrer la marató de Londres, el proper mes d'abril.