12 de febrer del 2011

Vicent Mas i Aina Fornés subcampions autonòmics absoluts en 3000 i 800
Aina fornés a 1 centèsima de la mínima nacional absoluta en 60 m tanques

12-02-2011. Dissabte passat es va disputar el Campionat Autonòmic Absolut de Pista Coberta en el Palau Lluís Puig de València. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va haver una participació molt destacada, amb l'obtenció de dos subcampionats autonòmics absoluts i donant-se la circumstància que tots ells van aconseguir millorar les seues marques personals.

De vesprada, Vicent Mas va participar en la difícil prova de 3000 m llisos masculí. A tres voltes del final, el grup es va trencar i Vicent es va poder mantindre a poca distància del cap de la cursa. Va fer un temps de 8:53.17, millorant la seua marca personal i obtenint el primer subcampionat autonòmic absolut del dia per als nostres atletes.

En l'última prova en què participaven els nostres atletes, va vindre el segon subcampionat autonòmic absolut. El va aconseguir Aina Fornés en la prova de 800 m llisos, amb un temps de 2:22.80. De matí, Aina havia participat també en la prova de 60 m tanques; en la semifinal, va quedar en 3a posició i va fer un temps de 9.11 s, quedant-se a 1 sola centèsima de la mínima per a participar en el campioant d'Espanya absolut que tindrà lloc el proper cap de setmana, també en el Lluís Puig. Després, en la final, va quedar en 5a posició, amb una marca de 9.14 s.

Dani Cano va participar en la prova de 400 m llisos. En la semifinal del matí, va quedar en segon lloc de la seua sèrie, amb un temps de 51.77 s. A la vesprada, va participar en la final, on va quedar en 6a posició, amb un temps de 51.55 s.