19 de febrer del 2011

Campionat Provincial Juvenil i Júnior

19-02-2011. El mateix dissabte, de vesprada, es va celebrar en Alacant la segona jornada del Campionat Provincial Juvenil i Júnior. Aquests són els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium que hi van participar.

Aina Fornés va quedar campiona provincial juvenil en les proves de 60 m tanques, amb una marca de 9,14 s i de 200 m llisos amb 26,89 s.

En la prova de 200 m llisos van participar Cristina Bertomeu que va fer 30,02 s, Raúl Bertomeu amb 24,91 s i Jairo Caro que va obtindre el 4t lloc amb una millor marca personal de 25,35

Maria Perelló va participar en 3000 m, obtenint el 1r lloc, amb un marca de 12:34,95. Maria és de la categoria cadet, la qual cosa li dóna molt més mèrit per guanyar en una prova per a juvenils i júniors.

Pepe Monfort va participar en la prova de 800 m, obtenint el 4t lloc juvenil, amb una millor marca personal de 2:20,27

Aida Pérez va participar en la prova de 400 metres, obtenint el 8è lloc.

En el control de llançament de martell van participar Patrícia Mas que amb un llançament de 41,18 m aconseguia la mínima per al Campionat d'Espanya que està en 39 m. El seu germà Manel va millorar la seua marca personal amb un llançament de 45,07 m