2 de febrer del 2020

Campionat Autonòmic de Proves Combinades Sub14 i Sub16
Erika Miralles 3a autonòmica Sub14 de Proves Combinades

01/02-02-2020 El cap de setmana passat es va cel·lebrar el Campionat Autonòmic de Proves Combinades de les categories infantil (sub14) i cadet (sub16) al Velòdrom Lluís Puig de València. Per poder-hi participar, en cada categoria només es classifiquen els 16 atletes amb les millors marques de la Comunitat obtingudes en els provincials de proves combinades durant esta temporada, i aquesta vegada, es van classificar 5 atletes de l'E.M.A Dénia C.A Baleària Diànium els quals van estar acompanyats durant totes les jornades pels seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo. Amb l'objectiu aconseguit, als nostres atletes només els quedava gaudir d'una competició tan divertida com són les Proves Combinades juntament als millors altetes valencians en l'especialitat. Tots ells van millorar les posicions que portaven.

En la categoria infantil femenina, Erika Miralles Cots i Manuela Garcia Scaglia van ser les dos atletes del club classificades per a participar-hi. Van completar les 4 proves del Tetratló durant la jornada de diumenge de matí. És de destacar que Erika es va classificar per marques en la 10a posició i Manuela en la 12a posició, però les millores que van realitzar en esta competició varen ser tan grans que van pujar posicions fins aconseguir la 3a i 6a posició final en el Campionat Autonòmic, millorant cadascuna en més de 200 punts la puntuació final del Tetratló del Provincial.

6a

Pel que fa a la categoria infantil masculina, Saúl Delgado Serer, s'havia classificat amb la 10a marca i va haver de completar les 5 proves del Pentatló: 60m llisos (8.65), salt de llargada (4.32), llançament de pes (7.66), salt d'alçada (1.30) i 60m tanques (11.45). Amb el conjunt de totes les proves, Saúl va aconseguir un total de 1541 punts, aconseguint així la 9a posició i avançant per tant, una posició en la classificació a partir dels provincials.

En la categoria cadet masculina, es van classificar Pablo Negre Smedema i Mario González Alemany, els quals van haver de realitzar 6 proves durant dues jornades, dissabte de matí i diumenge de matí. És de destacar que Pablo es va classificar per marques en la 12a posició i Mario en la 14a, però gràcies a les millores que van realitzar en esta competició, van pujar posicions fins aconseguir la 7a i 11a posició final en el Campionat Autonòmic millorant cadascú d'ells en més de 100 punts la puntuació final de l'Hexatló del Provincial.