15 de febrer del 2020

Campionat Interprovincial Sub12
Ivan Delgado guanya els 60m tanques

15/02/2020 El matí de dissabte passat va tindre lloc al Palau Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat Interprovincial Sub12/Aleví. Es tracta d'una competició per equips entre províncies on es fa una selecció dels dos millors de cada província en cada prova. En el nostre cas, l'atleta aleví de l'E.M.A Dénia - C.A Baleària Diànium Iván Delgado Serer va ser seleccionat per formar part de l'equip alacantí en la prova dels 60m tanques ja que va ser el campió provincial en esta prova fa dues setmanes. Ivan i Adrian, un altre xiquet d'un club d'Alacant, van ser els representants de la Província en la prova de 60m tanques, i van competir front als 2 millors de València, de Castelló i de Múrcia.

Ivan va fer un gran paper per l'equip ja que, tot i ser el més menut dels participants, va guanyar la prova dels 60m tanques aconseguint un gran registre de 10.48 aportant el màxim de punts possibles a l'equip alacantí. A més, també va prendre part en el relleu de 4x200 on va fer la primera posta entregant el relleu en 2a posició. L'equip d'Alacant finalment va quedar en 4a posició en l'Interprovincial amb un total de 59 punts.