15 de febrer del 2020

Campionat Autonòmic Individual Absolut
Pòdiums per a Joan Pérez, Juanra Pous i Aina Fornés

15/02/2020 El Campionat Autonòmic absolut va tindre lloc la vesprada de dissabte passat al Palau Velòdrom Lluís Puig de València on van participar diversos atletes del C.A. Baleària Diànium. En este campionat, només participen els millors de atletes valencians de cada prova de totes les categories. Cal destacar les medalles de plata aconseguides per Joan Pérez en els 60mll i Juanra Pous en els 800mll, així com la medalla de bronze aconseguida per Aina Fornés en els 60m tanques.

Joan Pérez Pons va iniciar la competició amb la semifinal del 60mll, guanyant-la i aconseguint una millor marca de la temporada amb 7.04 i la classificació directa a la final. En una final molt renyida, Joan va realitzar un temps de 7.05 on només va ser superat per un alteta del C.A Fent Camí Mislata qui va realitzar un temps de 7.02.

Juanra Pous Pérez va prendre part en la final dels 800mll aconseguint una molt bona 2a posició realitzant un temps d'1:56.86. Només va ser superat per un atleta del Mediterrana Atticus qui va realitzar un temps d'1:56.12.

Aina Fornés i Català va participar primerament en les semifinals dels 60m tanques, aconseguint una segona posició en la semifinal i per tant la classificació directa per a la final del campionat. És de destacar que en esta semifinal, Aina va realitzar un temps de 9.01, el que suposa quedar-se a només 2 centèssimes de la mínima per al Campionat d'Espanya Absolut. En la final, Aina va aconseguir una molt bona 3a posició, obtenint un temps de 9.15.

També hi van participar:
  • Leire Bisquert Molines en els 400mll (1:01.46), la qual va correr en la sèrie més ràpida aconseguint la 9a posició final en el campionat.
  • Anna Muñoz Bertomeu en els 60mll (8.22) quedant en 16a posició en el campionat.
  • Marta Morell Gavilà en els 60m llisos (8.32) i en els 200mll (27.31), aconseguint la 25a i 14a posició respectivament.
  • Joan Puigcerver Llorenç en els 800mll (2:02.29) aconseguint la 10a posició.
  • Youssef Ahatach Darbon en els 1500mll (4:09.69), quedant en 10a posició.
  • Mohamed Rida Younes Chelloubi en els 3000mll.