16 de febrer del 2020

Campionat Interprovincial Sub16
Seleccionats 8 atletes de l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium

16/02/2020 Diumenge passat va tindre lloc també al Palau Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat Interprovincial Sub16/Cadet, un dia després del Sub12. Com ja es va explicar, es tracta d'una competició per equips entre províncies on es fa una selecció dels dos millors de cada província en cada prova. En el cas dels atletes Sub16 de l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium, 8 atletes van ser seleccionats per formar part de l'equip alacantí i per tant, una gran representació del club que va haver d'enfrontar-se als millors aletes de València, Castelló i Múrcia en les seues respectives proves. Entre ells, trobem a:
  • Sofia Martínez Bertomeu en els 3000mll (12:31.44) aconseguint la 4a posició.
  • Ivy Sofia Van Baal en els 60m tanques (10.34) quedant en 8a posició.
  • Blanca González Alemany en el salt d'alçada (1.25) aconseguint la 7a posició.
  • Damià Puigcerver Llorenç en els 60m llisos (7.94) obtenint la 7a posició.
  • Mario González Alemany també en els 60m llisos (7.96) aconseguint la 8a posició. Mario també va realitzar la primera posta del relleu 4x200. L'equip alacantí va marcar un registre d'1:41.64.
  • Pablo Negre Smedema en els 60m tanques (9.39), obtenint la 4a posició.
  • Eric Nieto Pérez en el salt amb perxa (2.20), quedant en 8a posició.
  • Marc Miralles Pedrós en triple salt (10.23), aconseguint la 7a posició.
Va ser una experiència molt bona per a tots ja que la majoria d'ells participaven per primera vegada en este tipus de Campionat.

Finalment, els equips alacantins femení i masculí van obtindre la 4a posició amb un total de 71 i 82 punts respectivament.