16 de febrer del 2020

Cross d'Oriola
Campionat Autonòmic per Equips de Cross Escolar Sub14
L'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium 4ts en xics i 7es en xiques

16/02/2020 El Campionat Autonòmic per Equips de Cross Escolar va tindre lloc en la localitat d'Oriola diumenge passat, on l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium va portar equip tant en xiques com en xics en la categoria Sub14/Infantil.

En la categoria Sub14 masculina els atletes havien de fer un recorregut de 3,2km. L'equip masculí va estar format per Roc Miftah Martí i Soldevila (11é), Saúl Delgado Serer (21é), Stepan Kalyanov (38é) i Alberto Berruti León (47é), aconseguint una molt bona 4a posició autonòmica per equips.

En la categoria Sub14 femenina, els atletes havien de recórrer 2km de distància. L'equip femení va estar format per Adriana Femenia Cascales (20a), Adriana Femenia Cascales (25a), Maria Berruti León (30a), Elena Soffia Omarsdottir (41a), Manuela Garcia Scaglia (47a), Erika Miralles Cots (59a) i Sara Olivencia Abellan (61a), aconseguint una molt bona 7a posició autonòmica per equips.

A més, en la categoria Sub12, va participar Iván Delgado Serer, el qual va recórrer 1400m de distància aconseguint la 6a posició. En la categoria Sub16, va participar Jaume Signes Martí, el qual va recórrer 4400m en 19:33, quedant en 20a posició.