7 de febrer del 2009

Aina Fornés campiona provincial de 1000 m l.
Belén Moreno i Alba Sánchez subcampiones en pes i 60 m tanques.

07-02-09. Dissabte passat es va celebrar al pista d'atletisme Tossal d'Alacant la primera jornada del Campionat Provincial Cadet i un control infantil i aleví. Els atletes d'aquestes categories del Club d'Atletisme Baleària Diànium hi van participar, acompanyats de les entrenadores del club Antonia Sanmiguel i Maribel Mira.

En el campionat provincial cadet, en la categoria femenina, Aina Fornés va guanyar la cursa dels 1000 m llisos (campiona provincial), en una cursa en què va prendre la iniciativa des del començament i va fer totalment en solitari, contra el vent amb ratxes prou fortes que li van impedir fer més bona marca. Va fer 3:17,61, amb 14 segons d'avantatge sobre la segona classificada. Belén Moreno va quedar segona en pes (subcampiona provincial) amb un millor llançament de 6,96 m, millorant la seua marca personal, i Cristina Pagador va quedar en 5a posició amb un millor lançament de 5,97 m. Alba Sánchez va quedar també subcamiona provincial en 60 m tanqyes, amb un temps de 11,16, millor marca personal. En triple salt, Laia Far va quedar 4a amb un salt de 9,16 i Marina Crespo 6a amb 8,75.

En la categoria masculina, Manel Mas va quedar 4t, a un pas del pòdium, en pes, amb un llançament de 9,11. En triple, Raúl Bertomeu va quedar 5è amb un salt de 9.78, millor marca personal. Saúl Díaz va quedar 6è en pes, amb un llançament de 7,65 i també va participar en 300 m llisos, amb un temps de 46,10

En el control infantil, Patrícia Mas va participar en pes i va fer un llançament de 6,77

En el control aleví, Emma Fornés va quedar 2a en 500 m llisos amb un temps de 1:48,93 i 7a de la seua sèrie de 60 m l amb 10,28. Laura Jiménez va quedar 3a en 500 m l amb 1:55,84 i 6a en la seua sèrie de 60 m l amb 10,57.

En la categoria masculina, Ivan Moratalla va quedar 2n en 500 m llisos amb un temps de 1:38,78 i 7è en la seua sèrie de 6 m l amb un temps de 9,78., i Adrián Carpi va quedar 4t en 500 m l amb 1:43 i 1r en la seua sèrie de 60 m l amb 9,53.