28 de febrer del 2009

Control en el Lluís Puig

28-02-09. Dissabte passat, atletes del Club d'Atletisme Diànium van participar en l'últim control de marques de la temporada de pista coberta al Palau Lluís Puig de València.

En la categoria juvenil masculí, Marc Pastor va participar en la prova de 400 m llisos, amb mol bon resultat, tenint en compte les dificultats pròpies de la pista coberta; va fer 55,69 s, la seua millor marca en pista coberta, i molt a prop de la seua marca d'aire lliure 55.58.

En la categoria cadet femení, Aina Fornés va participar en la prova de 60 m llisos, amb una bona marca, 8,53, i va fer per primera volta la prova de 600 m llisos, amb una marca excel·lent 1:44.05, a només 5 centèsimes de la mínima per a participar en la prova en el campionat d'Espanya, que està en 1:44.00.

Les properes actuacions dels nostres atletes seran els campionats autonòmics cadet i juvenil que tidnran lloc el proper dissabte, dia 7 de març, també al Lluís Puig de València i els campionats d'Espanya respectius que tindran lloc les setmanes següents.