8 de febrer del 2009

C. A. Diànium en el cross d'Elda

08-02-09. Diumenge es va disputar en Elda el cross Mancomunitat del Vinalopó, campionat provincial individual i per equips, en un circuit esplèndid, però amb massa vent, que va deslluir una mica la competició.

Hi van participar alguns atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium acompanyats per l'entrenadora del Club Maribel Mira.

Miquel Piera, en la categoria cadet masculí, va fer una molt bona cursa, 20:24 en un circuit de 5000 metres, amb l'inconvenient del vent.

Les categories aleví masculí i infantil femení van fer una mateixa cursa de 1600 m; hi van participar Ivan Moratalla, Lua Fernández, Natascha Lukacs i Marina Monserrat i ho van fer molt bé. La cursa va ser dura, pero això no feia més que augmentar la satisfació de fer-la.