7 de febrer del 2009

Emilio Vizcaya, campió autonòmic de 3000 m l en pista coberta

07-02-09. Dissabte passat, al Palau Lluís Puig de València va tindre lloc el Campionat Autonòmic Absolut de Pista Coberta.

Emilio Vizcaya, del Club d'Atletisme Baleària Diànium, va participar en la prova de 3000 m l, amb un resultat excel·lent, ja que va resultar el guanyador autonòmic de la prova, amb un temps de 8:22.50, a un ritme frenètic 2:47 el km.

La cursa no va ser fàcil, ja que junt a Emilio participaven grans atletes de l'especialitat, com Alejandro Llamazares, del Delta Valencia, que va quedar 2n autonòmic, 20 segons darrere d'Emilio, Mohamed Stitou del C.A Torrent, que va quedar 3r autonòmic, o el corredor de Gata Mohamed Said Sai Day, que va quedar 4t autonòmic.

Junt als atletes de la Federació Valenciana, participaven, fora de concurs, bons atletes d'altres comunitats autònomes, que van donar gran vistositat a la prova. Entre ells, hi havia dos atletes andalusos del Plages de Castelló, Marcos Montaño, que va ser el primer a entrar en meta, amb un temps de 8:11 i Jorge Raso, que va entrar 7 segons darrere d'Emilio.