15 de febrer del 2009

Maxine McKinnon guanyadora de la XXIX Marató de València

15-02-09. L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium, afincada a Murla, Maxine McKinnon va ser la guanyadora femenina de la XXIX Marató Popular de València, que va tindre lloc diumenge passat. Maxine va guanyar tant en la seua categoria, Vaterana C, com en la general femenina, amb més de 8 minuts d'avantatge sobre la segona classificada, Cristina Loeda, una corredora sènior del C. A. Cánrnicas Serrano.

Maxine es va trobar molt bé en tot moment al llarg del 42 km de la cursa. Va prendre la inicativa al començament i va anar guanyant metres respecte a les seues competidores, a mida que anava avançant en el recorregut.

Tal com diu en la crònica oficial de la prova http://www.maratonvalencia.com/CAS/Resumen.asp "La carrera femenina ha tingut una clara favorita des de l'inici, Maxine McKinnon, l'atleta del Regne Unit ha liderat la prova de principi a fi, marcant un temps de 2:50:46 per a proclamar-se vencedora."

L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium es trobava molt emocionada davant les càmeres de Punt 2, durant l'entrevista que li van fer després de la competició.

La prova va ser tot un èxit de participació amb més de 3000 corredors inscrits i 2765 arribats a meta.

Maxine es troba en molt bon moment de forma i espera fer molt bon paper en el campionat mundial veterà d'aire lliure que tindrà lloc a Lahti (Finlandia) a l'estiu que ve.