11 de febrer del 2009

Aina Fornés, seleccionada per a participar en el Meeting Internacional Ciutat de València


14-02-09. La Federació Espanyola d'Atletisme i la Federació Valenciana d'Atletisme organitzaran el proper dissabte, 14 de febrer, de vesprada, en el Palau Lluís Puig, de València, la Reunión Internacional Ciudad de Valencia en Pista Cubierta, emmarcada en el prestigiós calendari indoor internacional de reunions de la IAAF, la Federació Internacional d'Atletisme. En concret es tracta de la sexta etapa del circuit "Permit Meetings" que engloba les deu reunions més importants del món en pista coberta i que va començar a Nova York amb els "Millrose Games".

A partir de les 5 de la vesprada, les millors estreles de l'atletisme mundial es donaran cita en les pistes del Lluís Puig.

Aprofitant l'ocasió, la Federació Valenciana ha inclòs unes proves locals de 60 m tanques de les categories cadet i juvenil, on s'han seleccionat els millors atletes del rànquing autonòmic de l'especialitat, entre els quals es troba Aina Fornés, del Club d'Atletisme Baleària Diànium, que a pesar de ser cadet de primer any compta amb unes de les millors marques de 60 m tanques en la categoria cadet femení.


Aina va confessar que se sent molt contenta de poder compartir les pistes del Lluís Puig amb les grans estreles de l'atletisme mundial. Sense dubte serà una bona experiència per a aquesta jove atleta del C. A. Baleària Diànium, que a poc a poc va obrint-se pas en el món de l'atletisme, sota la direcció de la seua entrenadora Maribel Mira.

L'organització ha fet pública la llista de participants, homes i dones