21 de febrer del 2009

Emilio Vizcaya subcampió autonòmic de cross llarg

21-02-09. (Canfali Marina Alta) L'atleta Emilio Vizcaya s'ha proclamat subcampió de la Comunitat Valenciana de cross llarg, que es vadisputar el passat diumenge en Elx.

L'atleta del Diànium va invertir un temps de 30:11 en cobrir els 9,5 km del recorregut. El subcampionat autonòmic li atorga al denier dret a participar en el Campionat d'Espanya de cross llarg que es celebrarà en Albacete el proper 15 de març. Aquesta és la millor classificació que ha aconseguit fins ara Vizcaya en cross llarg, ja que fa uns anys va quedar tercer.

El campionat autonòmic va comptar amb una bona participació d'atletes. La prova va ser dura i va estar marcada per l'escapada, a partir del km 3, del que al final va ser el vencedor. Emilio Vizcaya i un correodr marroquí van anar a per l'escapat, però no van poder agafar-lo. A falta qde quasi 4 km er al final, el denier va fer un canvi de ritme i es va deixar al marroquí clavat. Aquest no va poder seguir-lo i Emilio Vizcaya va entrar en segona posició.

Al finalitzar la prova, Vizcaya va declara al Canfali Marina Alta que "Aqueta ha sigut la meua millor actuació en un cross llarg. Fa anys vaig aconseguir el tercer lloc, però mai no havia quedat segon". Assegura que el seu objectiu en el nacional és "fer un bon paper i poder puntuar per a l'equip de la Comunitat Valenciana".